Оборудване 

 

Нашите услуги и спортна база са подходящи, както за мъже, така и за жени от всички възрастови групи. Оборудването, с което разполага BUILD fitness centre e  подходящо както за любителите на спорта, така и за професионална подготовка на състезатели. Тук на ваше разположение са над 70 професионални фитнес уреда на водещите световни марки Techno Gym, HAMMER STRENGTH и Lifefitness , които са основата за вашата качествена тренировка.   

BUILD fitness centre е единственият фитнес  в България, който разполага с толкова богат  асортимент от уреди на емблематичната марка HAMMER STRENGTH разпределени в две основни зони:

HAMMER STRENGTH  plate loaded  

HAMMER STRENGTH  mts   

Друга зона е оборудвана с  голямо разнообразие уреди Тechno Gym Selection line, известни с  изключително функционалния си дизайн, който подобрява ефекта от тренировките и намалява риска от контузии. 

Кардио зоната на BUILD fitness centre е оборудвана с бягащи пътеки, велоергометри, кростенажори и др. от марката Lifefitness, мултифункционалните уреди PRECOR  и не на последно място фитнес ескалатори StairMaster PT7000 - едни от най-предпочитаните кардио уреди.